Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - سیاستمداران و ناظران سراسر جهان نگران ایجاد ارز مصنوعی فیس‌بوک هستند چون می‌تواند به سیستم مالی جهان آسیب برساند، حریم شخصی کاربران را تهدید و راه را برای پول‌شویی باز کند.
سیاستمداران و ناظران سراسر جهان نگران ایجاد ارز مصنوعی فیس‌بوک هستند چون می‌تواند به سیستم مالی جهان آسیب برساند، حریم شخصی کاربران را تهدید و راه را برای پول‌شویی باز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فیس‌بوک که با انتقادات فزاینده‌ای در مورد پروژه ارز دیجیتال لیبرا روبروست، اعلام کرد از ارزهای مجازی بر پایه ارزهای ملی مثل دلار به جای ارز مصنوعی اولیه استفاده خواهد کرد.

به گزارش ایتنا از تسنیم، دیوید مارکوس، سرپرست پروژه لیبرای فیس‌بوک، در یک سمینار بانکداری گفت هدف این گروه ایجاد یک سیستم پرداخت کارآمدتر است ولی رویکردهای جایگزینی برای ارزی که استفاده می کند خواهد داشت.

 وی گفت:« ما می‌توانیم این کار را به طور متفاوتی انجام دهیم. به جای داشتن یک واحد مصنوعی می‌توانیم از یک سری پول‌های ثابت با پشتوانه دلار، یورو، پوند و ارزهای دیگر استفاده کنیم».

« ما قطعاً می‌توانیم چندین پول ثابت داشته باشیم که نماینده ارزهای ملی به صورت دیجیتال باشند. این یکی از گزینه‌هایی است که می‌توانیم در نظر بگیریم».

  این پروژه که به رهبری فیس‌بوک انجام می‌شود در اوایل ماه جاری با موانعی روبرو شد. شرکت‌های بزرگ پرداخت مثل مستر کارت و ویزا پشت این گروه را در این پروژه خالی کردند.

 سایر اعضای کلیدی مثل شرکت ای‌بی، بوکینگ و پی‌پل هم از این پروژه خارج شدند.

 سیاستمداران و ناظران سراسر جهان نگران ایجاد یک ارز مصنوعی جدید هستند چون می تواند به سیستم مالی جهان آسیب برساند، حریم شخصی کاربران را تهدید و راه را برای پول‌شویی باز کند.

گروهی از بیست رهبر مالی روز جمعه به توافق رسیدند تا قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای ارزهای مجازی وضع کنند و اعلام کردند که این پول‌های ثابت نباید منتشر شوند چون ریسک جهانی بالایی دارند.

 مارکوس گفت فیس‌بوک همچنان امیدوار بود لیبرا را تا ژوئن 2020 راه‌اندازی کند ولی متوجه شد که با این موانع قانونی نمی‌تواند به هدف خود برسد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا  بیرون رفتن شرکای بزرگ راه‌اندازی لیبرا را به تاخیر می‌اندازد گفت:« هدف ما تغییری نکرده است. ما همواره گفته‌ایم که بدون برطرف کردن نگرانی‌های قانونی و گرفتن مجوزهای لازم قدمی بر نمی‌داریم».

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ارز مجازی رمزارز لیبرا ارز مجازی فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی اظهار کرد: این اقدامات با هدف مبارزه با قاچاق و جرایم اقتصادی انجام و طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرایم اقتصادی، کالای قاچاق و جرایم گمرکی انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، افزود: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال، ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد، تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرایم اقتصادی، قاچاق کالا و جرایم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند و از فعالیت آنها نیز جلوگیری شد.

سردار رحیمی ادامه داد: در یک ماه گذشته، ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز، قمار و پول‌شویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، شناسایی و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد؛ همچنین به منظور پیشگیری از وقوع بعضی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری، شش نفر از مدیران صرافی‌ها که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

وی با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال‌گران اقتصادی در فضای سایبری، ۲۴ پرونده قضائی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمان فعال در حوزه قاچاق و جرایم اقتصادی دستگیر شدند.

کد خبر 749675

دیگر خبرها

  • تهدید با سلاح سرد در منطقه آبشار شاهرود / ۳ نفر متخلف دستگیر شدند
  • تهدید با سلاح سرد در منطقه آبشار شاهرود/ ۳ نفر متخلف دستگیر شدند
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • اشاره گادی آیزنکوت به کناره‌گیری از کابینه جنگ رژیم صهیونیستی
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد