Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از شرکت پی پال، شرکت های ارائه کننده سرویس های مالی ویزا و مسترکارت و همچنین شرکت استریپ و ای بی نیز از سرمایه گذاری در لیبرا منصرف شده اند.

شرکت های ویزا و مسترکارت روز گذشته اعلام کردند از سرمایه گذاری در پروژه «لیبرا»(پول دیجیتال فیس بوک) انصرف می دهند. این اقدام چالشی بزرگ در برنامه ریزی فیس بوک برای عرضه جهانی پول دیجیتال خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این دو شرکت ارائه دهنده سرویس های مالی، چند کمپانی دیگر نیز اعلام کرده اند از پروژه لیبرا پشتیبانی نمی کنند. شرکت پردازش پرداختStripe و همچنین «ای-بی»(  شرکت تجارت الکترونیک) از سرمایه گذاری در این پروژه منصرف شده اند.

البته «پی پال» نخستین پشتیبان بزرگ مالی لیبرا بود که هفته گذشته انصراف خود را از این پروژه اعلام کرد. 

طی ماه های گذشته فیس بوک اعلام کرد  پول دیجیتال خود را به بازار عرضه می کند تا کاربران بتوانند پرداخت هایی بین المللی را به وسیله آن انجام دهند که با انتقادات زیادی روبرو شد. 

با وجود تلاش های بسیار این شرکت، قانونگذاران مالی، نمایندگان مجلس آمریکا و مقامات اتحادیه اروپا به چالش هایی درباره امنیت شرکت کنترل کننده ارز مجازی لیبرا اشاره کردند.  برخی از مقامات نگران آن هستند که از لیبرا نیز مانند بیت کوین برای پولشویی استفاده شود./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است

ایسنا/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد را بازار سرمایه می‌دانیم که سرمایه اندک مردم جمع و در قالب ابزار مالی در اختیار تولید قرار می‌گیرد و در این صورت زمینه مشارکت جدی و فراگیر مردم را در اقتصاد فراهم کرده‌ایم.

سیدمهدی طبیب زاده در یکصدمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با اشاره به اینکه تلاش بر این است چگونه شرایط تحقق مشارکت مردم را فراهم کنیم، افزود: یکی از مسائل مهم، بررسی عوامل و موانع عدم مشارکت بخش خصوصی است و در این زمینه کار ریشه‌ای انجام شده تا پایان سال کارنامه قابل قبولی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه تامین مالی یکی از راه‌های مشارکت مردم است، گفت: در پی بخشنامه بانک مرکزی برای کنترل نقدینگی در سال گذشته، بنگاه‌های اقتصادی به شدت با کمبود نقدینگی مواجه شده‌اند و باید فکر جدی برای آن داشت.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان اظهار کرد: تسهیل و تسریع در تامین مالی از بازار سرمایه را از امروز آغاز می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت ماه جاری همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان را برگزار خواهیم کرد و فرصت‌ها در ابعاد اقتصادی و اجتماعی مطرح می‌شود و امیدواریم پیام نوآوری، فناوری و تغییر نگرش را داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بایرن مونیخ در حال بررسی شرایط خولن لوپتگی!
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است